50 MP Ultra Vision kamera

Ultra Vision senzor od 1 / 1,28 inča
RYYB red filtera za boje
Octa PD autofokus
Unesite mnogo svetline i detalja za izuzetnu jasnoću.

100x SuperZoom

10x optička telefoto kamera (8 MP, 240 mm)
3x optička telephoto kamera (8 MP, 80 mm)
20x hibridni zum
100x Max zum
Pronađite neočekivana iznenađenja.

40 MP Ultra Wide Cine kamera

Senzor od 1 / 1,54 inča
Video pri izuzetno slabom osvjetljenju
Ultra Slow-motion video
Telephoto video
4K Time lapse video
Kinematografska video kamera sa višestrukim funkcijama.

3D Depth Sensing kamera

Detekcija dubine u realnom vremenu
Kreirajte profesionalne bokeh efekte.

Full view super definicija

Vodeći senzor u industriji od 1 / 1,28 inča sa 2,44 μm veličinom piksela sada se pojavljuje na pametnom telefonu. Sa RYYB nizom filtera boja, unosi veliku svjetlinu, visokodinamički opseg i nizak nivo buke. Sa 4 u 1 biniranjem piksela i OCTA PD autofokusom, glavna kamera od 50 MP redefiniše fotografisanje, uz veliku jasnoću sa preciznim detaljima, nezavisno od složenosti scene i uslova osvjetljenja. HUAWEI XD Fusion Engine sa unapređenim ISP i NPU je potpuno sposoban da glatko obradi velike količine informacija i unaprijedi izuzetnu jasnoću na nivou piksela za svaku sliku, danju ili noću.

Svaki dio priča novu sjajnu priču

Uživajte u izuzetnom pogledu sa glavnom kamerom od 50 MP baš kako vaše oči vide, ali sa mnogo nevjerovatnih detalja. Uveličajte mali dio iz okvira i dobijate novu sjajnu sliku bogate teksture i boja.

Samo malo svjetlosti, vaša željena jasnoća

Zahvaljujući HUAWEI Ultra Vision senzoru, čak i u mraku, vaš samouvjereni osmjeh, elegantna odjeća i nevjerovatna linija horizonta se mogu zabilježiti sa velikim osvejtljenjem, oštrom bojom i uz malu buku. Otkrijte priče u pričama.

Odavde do tamo, koliko god zamislite

3x sočivo optičkog zuma srednjeg opsega i 10x dalekosežno sočivo optičkog zuma rade savršeno u većini situacija za učinak zuma bez gubitaka. Ovo inovativno periskopsko telefoto sočivo sa multi refleksijom takođe kreira 5 puta veću refleksiju svjetla i 178% unapređenu optičku putanju za dostizanje maksimalnog zuma do 100x. Unapređeni AIS i OSI omogućavaju dobru stabilnost tokom zumiranja. Istražite svijet sa HUAWEI P40 Pro+. Nosi vašu maštu onoliko daleko koliko želite.

Izvor: www.consumer.huawei.com/rs