Novi nivo produktivnosti

Pomoću unapređene S Pen olovke dostići ćeš novi nivo produktivnosti. Magnetno se pričvršćuje u udubljenje na poleđini Galaxy Tab S6 tableta i počinje da se puni. Bluetooth komande ti omogućavaju veću kontrolu pri daljinskom upravljanju uređajem uz pomoć pokreta ruke.

Zapiši

Sa S Pen olovkom u ruci, vreme je da ostvariš svoje ideje. Startuj Samsung Notes aplikaciju dok gledaš neki video-snimak da zapišeš svoje misli o tome što gledaš. Prilagodi prozirnost prozora aplikacije Notes tako da možeš da praviš bilješke bez zaustavljanja video-snimka i sputavanja kreativnosti.

Upravljaj

Povezivanje pomoću Bluetooth veze daje ti slobodu daljinskog upravljanja uređajem pomoću pritiska na dugme S Pen olovke. Uz to, daljinsko upravljanje S Pen olovkom ti omogućava da na intuitivan način upravljaš tabletom uz pomoć pokreta ruke. Pravi prezentacije, upravljaj reprodukcijom video-snimaka i još mnogo toga, sve to možeš da radiš bez tableta.

Skiciraj

Uz potpunu preciznost, kontrolu i udobnu dršku koja ne zamara ruku, možeš satima da crtaš i skiciraš koristeći 4096 različitih nivoa osjetljivosti na pritisak za kreiranje živahnih kompozicija i poteza četkice. Kada dobiješ inspiraciju, izrazi je pomoću olovke koja ti je uvijek pri ruci.

Izvor: www.samsung.com/rs/