Spremi se da otvoriš svoj svijet

Tu je sve što možeš da poželiš, upakovano u vrhunski, izdržljivi, 5G telefon. A napravili smo ga tako da može da se rasklopi – otkrivajući masivni ekran na kome je užitak gledanja, rada i igranja neviđen.

Stoji uspravno, upadljiv je i rasklapa se

Zahvaljujući Flex režimu i svojoj jedinstvenoj sposobnosti da stoji uspravno, rasklapanjem Galaxy Z Fold3 5G telefona otvara se veličina u svakom smislu. Ovaj simetričan i skladan dizajn te nakon rasklapanja uvodi u sledeću eru mobilnih telefona.

Od kompaktnog do upečatljivog

Najtanji Galaxy Fold koji lako staje u džep, sada sa velikim ekranima, unutra i spolja. Kada je sklopljen, to je telefon od 6,2 inča prilagođen držanju u jednoj ruci. Rasklopljen, on otvara prostranstvo koje ti pruža nove mogućnosti.

Podesi nijansu

Upadljive, neprevaziđene boje. Tri sjajne klasične nijanse Galaxy Fold3 5G će sigurno pokupiti svu pažnju.

FANTOMSKA CRNA 

FANTOMSKA ZELENA

FANTOMSKA SREBRNA

Otkrij novi nivo gledanja

Kamera ispod ekrana magično nestaje čim se ovaj Infinity Flex ekran od 7,6 inča upali – ne ostavljajući ništa drugo na ekranu osim onoga što se prikazuje. Ovaj 22.5:18 AMOLED Infinity Flex ekran nema otvor za kameru, čineći tako doživljaj gledanja potpuno imerzivnim.

Izvuci maksimum iz tog nevjerovatnog prikaza

One UI nudi intuitivnu interakciju poput one na PC računaru. Tvoje omiljene aplikacije su sada prilagođene tako da se maksimalno iskoristi glavni ekran Galaxy Z Fold3 5G telefona, a sve informacije bi bile dostupne na prvi pogled.

S Pen olovka za sve tvoje nalete genijalnosti

Prva S Pen olovka za preklopne uređaje. Pravi osjećaj pisanja. Preciznost kod pisanja po staklu o kojoj su tvoji prsti mogli samo da sanjaju. Gledanje, video razgovori i sve drugo su u Flex režimu mogući bez ruku. Dijeljenjem ekrana na dva dijela rad postaje pametniji – na primjer, pozivanje ide u gornju polovinu, a skiciranje novih ideja u donju.

Lako kao 1, 2, 3 stvari odjednom

Podijeli veliki ekran na tri aplikacije odjednom, a zatim otvori još pet kao iskačuće prozore. Sačuvaj grupe aplikacija na Edge panelu i kasnije ih otvori za trenutni multitasking, zatim gledaj, ćaskaj radi šta želiš, sve u isto vrijeme. Tvoj telefon nudi produktivnost slično kao PC, ali staje na dlan i lakše se nos.

Izvor: www.samsung.com/rs/