Nikad ne posustaj

Ekran od 120 Hz pruža tečan gejming i isto takav prikaz na oba ekrana, spoljašnjem i glavnom. Kretanje je jasno i veoma odzivno čak i u najatraktivnijim akcijama, pružajući ti ogromnu prednost da osvajaš nivo po nivo. A procesor od 5 nm ti svojom brzinom ne dâ da posustaneš.

Prenesi svoje aplikacije na veliki ekran

Aplikacije koje dolaze uz Galaxy Z Fold3 5G telefon pokrivaju sve tvoje potrebe, ali na raspolaganju imaš i aplikacije drugih izdavača koje možeš da preuzmeš kako bi ti doživljaj bio potpun.

Ne brini se. Vodootporan je.

Prvi na svijetu vodootporni pametni telefon na preklop. Oznaka IPX8 znači da ga možeš slobodno otvarati, čak i ako te uhvati kiša.

Naš najjači aluminijumski okvir

Snaga koja znači samopouzdanje. Okosnica ovog nevjerovatnog telefona je izuzetno jak, a ipak lagan Armor Aluminum okvir, koji je za 10% izdržljiviji kako bi poput oklopa štitio unutrašnje elemente zgloba

Dizajniran da ispuni očekivanja

Na njemu je naše najjače staklo u Galaxy Z klasi uređaja. Spoljašnji ekran i zadnja obloga na uređaju Galaxy Z Fold3 5G mogu podnijeti udarac zahvaljujući Corning® Gorilla® Glass Victus™ staklu, koje može preživjeti pad sa 2 metra visine, a otpornost na grebanje mu je četiri puta veća od konkurentnog aluminijum-silikatnog materijala.

Čista fleksibilnost pri svakom sklapanju

Glavni ekran je napravljen od Samsung ultratankog stakla – najvećeg dostignuća u tehnologiji naših sklopivih ekrana. Dodavanjem panelnog sloja i zaštitne folije, on je za 80% izdržljiviji nego pre.

Objedinjeno sadržajno mjesto

Nijedan drugi Samsung Galaxy uređaj ne može da napravi takve fotografije i video-snimke kao ovaj. Pet različitih kamera na tri različita mjesta mijenjaju način fotografisanja i video-razgovora pružajući ti slobodu rada bez ruku u Flex režimu

Pregledaj i uredi u jednom potezu

Provjeri upravo snimljenu fotografiju bez odlaska u Galeriju. Sklopi telefon da bi se aktivirao Flex režim ili uključi Režim za pregledanje snimaka u aplikaciji kamera da možeš da mijenjaš izgled.

Rasklopi epske fotografije

Selfi – Zadnja i spoljašnje kamere prave selfije koji su odmah spremni za mrežu.

Portret– Pretvori snimke u portrete. Izvuci potrebnu dubinu polja i osvjetljenje koristeći samo zadnju kameru.

Noćni režim – Za jasno očuvane boje i jasnoću snimka zadužena je vještačka inteligencija, a Flex režim vrši stabilizaciju zadnje kamere bez dodatne opreme.

Noćni Hyperlapse – Zahvaljujući zadnjoj i spoljašnjim kamerama sakupićeš svu potrebnu noćnu svjetlost. Od presloženih sekundi snimka napravljenog tako što aktiviraš dužu ekspoziciju dobićeš ubrzani video snimak-sa atraktivnim šarama svjetlosnih tragova.

Režiserski prikaz – Snimaj situacije iz različitih uglova koristeći različite kamere – ali i spoljašnju i zadnju kameru istovremeno.

Izvor: www.samsung.com/rs/