Kada svIJet nema prepreke, ne znaš kuda će te odvesti. Galaxy postoji kako bi inovacije bile dostupne svima. Pridruži nam se i ostavi ograničenja iza sebe.

https://youtu.be/MPV73Qhl8bE

Baterija visokog kvaliteta,visokih performansi

Svaki Samsung mobilni uređaj opremljen je baterijom visokog kvaliteta i visokih performansi koja će unaprediti vaš Galaxy doživljaj. Saznajte kako da u potpunosti iskoristite prednosti baterije i da dobijete personalizovanu podršku putem korisničkog servisnog centra.

Ako je važno, bezbjedno je

Samsung Knox obezbjeđuje sveobuhvatnu bezbjednost, pružajući potpuno odvojen i bezbjedan trezor za podatke. Zahvaljujući prepoznavanju otisaka prstiju i lica, ključ uvijek nosiš sa sobom.

Stvaramo vrhunsko

Prvi preklopni stakleni ekran, Infinity-O displeji sa okružujućim staklom Dynamic AMOLED 2X praktično bez okvira – decenije inovacija ugrađene su u svaki pametni telefon. Galaxy stavlja budućnost u tvoje ruke.

 

Olovka kao nijedna druga

S Pen olovka može mnogo više od pisanja i crtanja. Možeš da je koristiš čak i na daljinu kao Bluetooth daljinski upravljač za snimanje fotografija i video-snimaka i upravljanje aplikacijama. S Pen olovka omogućava mnogo toga.

Divno iskustvo koje ti stvaraš

Za razliku od drugih telefona, Galaxy ti omogućava da ga prilagodiš baš onako kako želiš – i da tvoj telefon bude jedinstven.
Uz to, korisnički interfejs osigurava jednostavnu i laku upotrebu koja ti donosi radost svakog dana.

Samo dodirni i sinhronizuj sa Galaxy uređajima

Galaxy uređaji projektovani su tako da rade zajedno. Sat Galaxy Watch se besprijekorno uparuje sa slušalicama Galaxy Buds, a Galaxy pametni telefon može da prebaci datoteke na Galaxy Tab jednim pokretom prsta. Sve radi kao podmazano.

Prelazak na Galaxy je izuzetno lak

Bezbjedno prenesi sve stvari do kojih ti je stalo – fotografije, video-snimke, poruke i drugo. Lako je poput: Poveži, Odaberi i Prenesi. Tri laka koraka koji čine da prelazak bude besprijekoran i bezbjedan proces.

Izvor: www.samsung.com/rs/