Sat koji zna sve o tebi

Većina ljudi želi da sazna više o sebi kako bi postali svoja najbolja verzija. Iz tog razloga smo napravili potpuno novi Galaxy Watch4 Classic, koji će biti tvoj saputnik na putovanju ka tvojoj zdravijoj verziji.

Ovaj rotirajući prsten okreće i više od glava

Pojedini izgledi su vanvremenski, poput rotirajućeg prstena i živopisnog ekrana Galaxy Watch4 Classic sata. Prefinjeni dizajn donosi prefinjenost tvom zglobu, a vrhunski materijali od nerđajućeg čelika izražavaju njegovu snažnu i intuitivnu funkcionalnost.

Stavi narukvicu I pokreni se

Uživaj tokom cijelog dana noseći Ridge Sports Band narukvicu. Fluoroelastomer od koga je napravljena zadužen je za njen dug vijek trajanja, ali i čvrstinu tokom nošenja na zglobu koja odgovara tvom aktivnom načinu života. 

Novi dan, novo lice sata

Izaberi između analognog i digitalnog lica sata uz mnoštvo pozadina, fontova i boja koje odgovaraju tvom ukusu, vremenskim prilikama ili nekom događaju. Neka lice tvog sata bude jedinstveno pomoću AR Emoji emotikona koji su odraz tvog stila, dok animirana grafika prikazuje tvoje aktivnosti, kao što su trčanje ili slušanje muzike.

Nemoj samo da slušaš svoje tijelo. Upoznaj ga

Prati svoj fitnes napredak na našem prvom pametnom satu koji mjeri telesnu strukturu. Poznajući odnos masti, mišićne mase i vode u svom tijelu, lakše ćeš dostići svoje ciljeve. Samsung BioActive Sensor i naš najbrži čip su do sada najveće inovacije, a ugrađeni su u Galaxy Watch satove.

Navedi neki trening. Ovaj sat može da ga prati

Prati svoje aktivnosti i fitnes rezultate na satu i mobilnom telefonu. Vodi računa o broju koraka koje napraviš i utrošenim kalorijama, ali za svaki slučaj budi i dalje na GPS mreži. Galaxy Watch4 Classic sat se upoznaje sa tvojom rutinom prepoznajući fizičke aktivnosti, a uz podršku za preko 90 različitih vježbi u stanju je da ti dostavi veoma precizan izveštaj sa treninga.

Izvor: www.samsung.com/rs/