Smanjite šum, zaronite u ritmove


Uz glasovne naredbe, uvijek ostanite povezani.
Osjetite muziku sa HUAWEI FreeBuds Pro.
Imerzivni zvuk, inspirišući stil.

Pročitajte okruženje, optimizujte redukciju šuma

Pametno prepoznajući zvukove iz okruženja, HUAWEI FreeBuds Pro prebacuju režim za redukciju šuma za komfornije iskustvo slušanja.

Ultra režim

Opustite se sa duboko unapređenom redukcijom šuma tokom putovanja. Izgubite se u muzici i ostanite daleko od smetnji.


Režim udobnosti

Održava vašu fokusiranost redukcijom šuma od savijanja papira, kucanja, kompjutera i povremenih razgovora na radnom mestu, u bibliotekama i drugim tihim okruženjima.

Opšti režim

Uživajte u imerzivnim zvukovima muzike ili igara u živahnim ulicama ili prepunim kafićima jer se zvukovi okruženja znatno smanjuju.

Pustite zvuk da prođe, učinite glas jasnim

Nema potrebe za skidanjem slušalica. Samo dug pritisak, možete se prebaciti u režim svijesti i ponovo povezati sa okruženjem. Jedinstveni režim glasa smanjuje zvukove iz okruženja kako bi učinio da se ljudski glasovi ističu. Tako da ne propustite obavještenja na aerodromu ili brzo ćaskanje sa prijateljima u prolazu.

Nevjerovatni zvuk u svakom trenutku

HUAWEI FreeBuds Pro pruža moćni i dinamički zvuk tako da možete uživati u autentičnoj muzici kao da ste na koncertu.

Nosite ih tokom cijelog dana

Stabilnost | Meke silikonske slušalice su dostupne u 3 veličine. Test prianjanja vrha vam pomaže da izaberete odgovarajuće vrhove koji odgovaraju vašim ušima.

Prianjanje u uhu | Dizajn provođenja kroz prednju i zadnju ušnu šupljinu balansira vazdušni pritisak u uhu unutra i spolja, osiguravajući cirkulaciju vazduha radi izbjegavanja neprijatnog osećaja

Komfor | Kompaktno i lako tijelo ima pametni dizajn koje ga čini gotovo neosjetnim u ušima radi većeg komfora.

Povezivanje dva uređaja, jednostavno prebacivanje

HUAWEI FreeBuds Pro se istovremeno može povezati sa dva uređaja. Sa dualnom konekcijom koja podržava pametne telefone, tablete, računare i druge pametne uređaje, možete odgledati video na tabletu, ali ostati dostupni za prijem telefonskih poziva skupljanjem prstiju sa bilo koje slušalice. Nije potreban prekidač.

Izvor: www.consumer.huawei.com/rs