Uz Alpha AHT167 trimer za kosu imaćete urednu i modernu frizuru, svaki put

Otkrijte sjajan uređaj koji će vam omogućiti da ne brinete o tome da li vam frizura izgleda uredno i baš onako kao želite.

Alpha AHT167 trimer za kosu je bezbjedan, lak i jednostavan za upotrebu i savršeno se prilagođava vama. Ergonomski dizajn i udobna ručka zaslužni su za lako i precizno upravljanje trimerom, za savršene rezultate bez napora.

Motor odličnih performansi i izuzetno tih rad omogućiće vam da ga koristite kada god želite i gdje god da ste – kod kuće, na putu ili u hotelu. Čak i dok svi ostali spavaju.

Alpha AHT167 trimer za kosu osmišljen je do detalja za vrhunski komfor

Uz ovaj odličan trimer za kosu, dobićete pouzdanog saveznika koji će vas oduševiti svojom usmjerenošću na vaše potrebe.

Koristite ga sa kablom, kada vam tako odgovara, ali i bez, uz 150 minuta neprekidnog rada. U slučaju potrebe, brzo ga napunite za samo 3h. Na preglednom LED ekranu vidjećete indikator napunjenosti baterije ili koliko vam je vremena ostalo dok se baterija ne isprazni.

Zbog bezbjednosti ostalih, možete svoj Alpha trimer zaključati – to će se pokazati na LED ekranu, kao i podatak o nivou ulja za podmazivanje. Vi o tome ne morate da razmišljate.

Sjajna pokretna sječiva Alpha AHT167 trimera i dodatni češljevi za dužinu koja vam odgovara

Neka vam kosa bude svuda jednake dužine ili napravite prelaze baš kakve želite – uz čvrsta i pouzdana sječiva od nerđajućeg čelika sa četiri precizna nivoa podešavanja dužine, frizura će vam biti baš onakva kakvom ste je zamislili.

Četiri dodatna češlja dužine 4-6, 7-9, 10-12 i 16-18 mm pružiće vam svu slobodu da osmislite svoj izgled i postignete baš onaj efekat kojem težite.

Izvor: https://www.tehnomanija.rs/