Sve što vam treba u jednom uređaju

Odaberite fantastičan vodootporan višenamjenski trimer uz koji ćete sa lakoćom uvijek izgledati uredno i njegovano. Alpha AMG687 možete spakovati u praktično pakovanje i ponijeti svuda sa sobom. Ovaj uređaj je u isto vrijeme brijač, trimer za kosu, za tijelo, za nos i uši, za bradu, kao i trimer za precizne linije. Postavite odgovarajući nastavak zavisno od dijela tijela na kojem ga koristite i postići ćete savršeno precizne rezultate uz minimalno truda.

Uz Alpha AMG687 uživajte u jednostavnosti i praktičnosti uz savršene rezultate

 Pored toga što je multifunkcionalan, ovaj sjajan trimer je vodootporan i svi nastavci su perivi, tako da je održavanje krajnje jednostavno, brzo i praktično. Moćna baterija dostiže 100% napunjenosti za samo 1h i pruža mogućnost rada i do 2h, sasvim dovoljno vremena za kompletno sređivanje. Ukoliko želite, Alpha AMG687 možete koristiti i sa kablom ili ga čak napuniti dok ste u pokretu pomoću USB kabla.

Višenamjenski trimer Alpha AMG687 je sjajno rješenje kada kompromis nije opcija

Besprijekorne oštrice od nerđajućeg čelika, moćan motor i vrhunske performanse učiniće vaše sređivanje kratkim, preciznim i besprijekornim. Alpha AMG687 je odličan uređaj uz koji ćete u svakom trenutku izgledati moderno, njegovano i sa stilom. Sve što treba da uradite je da izaberete odgovarajući nastavak, sredite dio tijela koji želite, isperete nastavak pod mlazom vode i zakoračite u ostatak dana sa samopouzdanjem.

Izvor: https://www.tehnomanija.rs/