Zahvaljujući velikom i naprednom senzoru, Huawei Nova 8i glavna kamera od 64 MP ti pomaže da zabilježiš najbolje trenutke sa jasnim detaljima. Trenuci sa prijateljima i porodicom su sačuvani kako biste ih zapamtili, jasni kao onog trenutka kad su se dogodili.

Sočivo ultra širokog ugla od 120°

Istakni se kako želiš

Pomoću moćne AI percepcije dubine, zadnja dubinska kamera može da zamagli pozadinu i bez napora istakne prednji plan. Učini da se bilo ko ili bilo šta istakne sa HUAWEI nova 8i.

Otkrij tajnu noći

Zahvaljujući ugrađenom algoritmu za smanjenje buke, pogledi prethodno skriveni u tami se sada mogu vidjeti u punom sjaju. Uhvati veličanstvene noćne scene svaki put kada snimaš sa HUAWEI nova 8i.

Pokaži svoj zapanjujući sjaj

AI Beauty

Sa novim inovativnim AI beauty algoritmom, prednja kamera omogućuje namjensko rješenje za svako lice uz očuvanje svih detalja.

Zadrži više od onoga što voliš

Sačuvaj sve fotografije, video zapise i poruke bez problema. Sa 128 GB ROM memorije, više nećeš morati da brineš o nedovoljno memorije. 6 GB RAM-a omogućava da istovremeno pokreneš više aplikacija i da se fluidno prebacuješ između njih.

Imerzivno gejming iskustvo

Sa ukupno 7 ugrađenih antena i brzinom protoka od 180 Hz, HUAWEI nova 8i osigurava ultra-glatko gejming iskustvo sa jakim signalom, bilo da se igra horizontalno ili vertikalno. Pored toga, Do Not Disturb režim osigurava da možeš igrati bez prekida čak i kad ima dolaznih poziva ili poruka.

Izvor: www.consumer.huawei.com/rs