Zasijaj kao prava zvijezda

Dizajniran za lako držanje ultra tankog kućišta od 175 g. Budi inspirisan za beskonačno mogućnosti, koje svakom trenutku donose još više ljepote

Boje iz tvojih snova

Zvjezdano plava sa biserima predstavlja boje koje se stalno mijenjaju pod promjenljivom svjetlošću, dok klasična crna tumači suptilan jezik vaših raspoloženja. Pretvori svoje snove u živopisnu stvarnost.

Kakav živopisan svet

Prirodne ljepote se oživljavaju na ekranu u boji sa punom širinom P3, sa 1,07 milijardi boja, ΔE < 1 preciznošću boje i visokim kontrastom HDR10. Osim toga, osiguraj da tvoje oči uvijek ostanu zaštićene u režimu zaštite za oči.

Ultra Visionkamera od 50 MP

HUAWEI nova 9 otkriva novu viziju u fotografisanju sa 50 MP ultra vision kamerom, kao i velikim senzorom sa RYYB nizom filtera boja za 40% više unosa svjetlosti. HUAWEI XD Fusion motor pomaže u brzoj obradi ogromne količine informacija i unapređuje izuzetnu jasnoću na nivou piksela za svaku sliku, danju ili noću.

Zabilježi naprednu jasnoću

Ugrađeni AI algoritam za unapređenje omogućava više piksela i proizvodi super-jasne fotografije kad god ih poželiš. Zapazi svaki detalj svih omiljenih stvari u životu.

Učini noći svjetlijim

Zabilježi uzbuđenje noći, za snimanje portreta i pejzaža. AI algoritam za osvetljenje unapređuje tvoje osobine i ističe pun sjaj pozadine, dok super-visoki ISO nalazi svijetlu stranu u tamnim uslovima.

Slikaj!

Donesi moć vještačke inteligencije snimcima iz tvog života pomoću HUAWEI nova 9. Tehnologija za detekciju kretanja osigurava da se slike prave u pravo vrijeme i sa pravim fokusom, osiguravajući da ćeš dobiti sjajne trenutke na pritisak tastera.

Čitav široki pogled

Snimi široke fotografije sa znatno smanjenom distorzijom zahvaljujući algoritmu protiv distorzije. Ogroman svijet na tvojim fotografijama širokog ugla će uvijek izgledati sjajno.

Izvor: www.consumer.huawei.com/rs