Isprati svoj dan

Pripremite se za neočekivano

Sat svakog dana prikazuje vrijeme izlaska i zalaska sunca, podržava prikazivanje različitih faza mjeseca i obavještava te o promjenama plime i oseke u realnom vremenu. Ugrađeni visinski barometar prati trenutni vazdušni pritisak u realnom vremenu i upozorava te u slučaju drastičnih promjena prije početka ekstremnih vremenskih uslova, sa dodatnim zaštitnim uređajem za vaše avanture na otvorenom.

Tvoj lični AI trener

HUAWEI WATCH GT 3 može procijeniti tvoje sportske sposobnosti na osnovu istorijskih podataka o tvom trčanju i pružiti naučni i profesionalni plan trčanja za tvoje svakodnevno trčanje i pripreme za trku, bilo da si početnik ili napredan trkač, i pruža ti potpune smjernice za praćenje. Tokom ciklusa obuke, program obuke se može automatski i redovno prilagođavati na osnovu stvarnog izvođenja i povratnih informacija, pomažući da poboljšaš efikasnost treninga i lakše ostvariš ciljeve trčanja.

Treniraj kao profesionalac

Na osnovu pokazatelja praćenja, kao što su tempo, broj otkucaja srca i daljina trčanja, inteligentno se procjenjuje indeks trčanja i naprezanje tokom treninga, kao i opterećenje tokom treninga, nivo oporavka i broj otkucaja srca, uz davanje savjeta za profesionalni trening za bolje planiranje intenziteta treninga i vrijeme za poboljšanje kvaliteta obuke.

Navigacija za povratak

Sa preciznom navigacijom izvan mreže, HUAWEI WATCH GT 3 nudi funkciju povratka koja te može vratiti nazad kada izgubite uputstva. Poput iskusnog vodiča, on daje glasovne sugestije o predviđenom vremenu dolaska, preostaloj udaljenosti i preporučenim pravcima dok istražuješ nova odredišta. Kada se vježbe završe, automatski se generiše pravac putovanja u aplikaciji Huawei Health, tako da možeš da podijeliš i pozoveš svoje prijatelje da se pridruže ili ih sačuvaš za buduće ponovne posjete.

Koristi omiljeni režim

Podrška za više od 100 sportskih režima poput trčanja, biciklizma, planinarenja, plivanja, preskakanja konopca i skijanja. Bez obzira da li uranjate u bazen ili se znojite na terenu, možeš maksimalno uživati u treningu. Sat možeš koristiti i za reprodukovanje muzičkih sadržaja, tako da možeš da uporediš vrijeme trčanja sa ekskluzivnim BGM-om kako bi eliminisali monotoniju iz vježbanja.

Priprema, sve je spremno

Prilikom vježbanja, sat se može povezati sa različitom sportskom opremom i aplikacijama. Otkucaji srca i drugi podaci sa sata mogu se sinhronizovati sa opremom kao što su trake za trčanje, eliptične, veslačke mašine itd., a podatke možeš sinhronizovati sa glavnim sportskim aplikacijama trećih strana putem aplikacije HUAWEI Health kako bi lakše procijenili i vremenom prilagodili svoj status vježbanja.

Prati svoje srce

Cjelodnevno praćenje SpO2

Zasićenost kiseonikom (SpO2) jedan je od važnih vitalnih znaka koji mogu da odražavaju isporuku kiseonika telu. HUAWEI WATCH GT 3 automatski pruža 24-časovno opažanje nivoa SpO2 bez obzira na to da li radiš, vježbaš ili spavaš, tako da tvoje zdravlje bude zaštićeno tokom cijelog dana.

Bolje navike, bolji ti

Vrijeme je da ustaneš, popiješ vodu i vježbaš – sat postavlja dnevne ciljeve i nudi pažljiv podsjetnik koji će ti pomoći da razviješ zdrave navike. Formiraj dosljedan plan spavanja kako biste dan započeli rano sa energijom. Kada se osjetiš umorno, ustani, prošetaj, udahni svjež vazduh i nastavi sa svojim uspješnim danom.

Stalno praćenje

Sat može pratiti tvoj san kako bi ti pomogao da formiraš rutinu spavanja, nadgledaj otkucaje srca, reguliši disanje i ublaži napetost kada si pod stresom. On prati i tvoj menstrualni ciklus kao i stanja tijela kako bi te oslobodio brige tako da možeš da se opustiš i uživaš u životu.

Više mogućnosti za život

Obavi pozive preko sata

Poveži HUAWEI WATCH GT 3 sa pametnim telefonom putem Bluetooth veze kada vježbaš na otvorenom, obavljaš kućne poslove ili kuvaš, i uživaj u pogodnostima pregleda istorije poziva, odgovaranja i odbijanja poziva na satu.

Izvor: www.consumer.huawei.com/rs