Tvoj pogled na ljepotu

Pravo remek-djelo, elegantno lice od 42 mm upija svjetlost na zakrivljenom 3D staklu, dajući blag sjaj poput vode. Primenjen je pojednostavljen dizajn sa završnom obradom visokog sjaja, sa rafiniranim narukvicama za moderan, sofisticiran izgled.

HUAWEI WATCH GT 3 42 mm

1,32 inča3

AMOLED ekran u boji sa 466 * 466 piksela

Kućište debljine 10,2 mm3, , težine približno 35 g (bez narukvice)

Širina narukvice 20 mm

HUAWEI WATCH GT 3 46 mm

1,43 inča3

AMOLED ekran u boji sa 466 * 466 piksela

Kućište debljine 11 mm3, težine približno 42,6 g (bez narukvice)

Širina narukvice 22 mm

Svi tvoji stilovi, uvijek prisutni

Podesi izgled koji odgovara tvom stilu. Biraj između tema svemira, sporta, minimalističkog dizajna i hiljada drugih pozadina satova, i podesi ih na opciju “Always On Display” (stalno uključeno) kako biste osvjetlili svoje raspoloženje. Miješaj i kombinuj sa bogatom paletom narukvica – Viton narukvice pogodne za kožu, elegantne narukvice od teleće kože i elegantna narukvica milanskog dizajna koji pomažu da zablistaš u svim prilikama.

Uzbudljivo okretanje

Jednostavno okreni „rotirajuću krunu“ kako bi uvećali i umanjili prikaz aplikacije i brzo pristupili željenoj funkciji. Uz veliku brzinu osvježavanja, lako možeš podesiti jačinu zvuka i vrijeme alarma čak i kada su ti ruke vlažne, uz besprijekorno i prijatno iskustvo.

Preciznost iznad vremena

Precizno praćenje pulsa

Novo nadograđeni modul otkucaja srca uključuje osam fotodioda u kružnom rasporedu i dva seta izvora svjetlosti, u kombinaciji sa zaobljenim staklenim sočivom za udobno nošenje, uz smanjenje ometanja od spoljašnjeg svjetla; AI algoritam je nadograđen za efikasnije filtriranje bučnih signala, što omogućava precizno praćenje otkucaja srca čak i tokom napornih vježbi, i poboljšava tačnost zdravstvenih podataka, poput kiseonika u krvi.

Izdržljiva baterija, bežično punjenje

HUAWEI WATCH GT 3 podržava bežično punjenje, tako da možeš da koristiš telefon za obrnuto punjenje kada zaboraviš punjač i zaboraviš na napetost povezanu sa trajanjem baterije. Kada je potpuno napunjena, baterija sata HUAWEI WATCH GT 3 46 mm traje do 14 dana , a sata HUAWEI WATCH GT 3 42 mm do 7 dana , tako da ste potpuno spremni da pratite svaki trening i ne propusti nijedan zdravstveni pregled .

Izvor: www.consumer.huawei.com/rs7