Savremeni način života koji zahtjeva svakodnevno planiranje obaveza i balansiranje između poslovnog i privatnog života iznjedrio je koncept brige o sebi kao neophodnost da uprkos zauzetosti pronađemo vrijeme koje ćemo posvetiti sebi, a koje će imati blagotvoran efekat na naše mentalno i opšte zdravlje. Organizacija vremena, obaveza i poslova na dnevnom nivou dobija sasvim novi prizvuk kada iz svog plana možete da isključite redovan odlazak kod frizera, jer uz Alpha uređaje za njegu i ljepotu, dame mogu stilizovanje kose obaviti i same u svom domu, a muškarci biti sopstveni frizeri i berberini.Predstavljamo vam uređaje za negu i lepotu koji vam donose lakoću korišćenja, visoku efikasnost i profesionalne rezultate zahvaljujući ergonomskom dizajnu i naprednim funkcijama zasnovanim na primjeni inovativnih vrhunskih tehnologija. Ponuda proizvoda

Alpha fenovi za kosu

Bez obzira na dužinu, tip i zahtjevnost vaše kose pri stilizovanju, dobar fen je neizostavni dio svakog domaćinstva i oslonac za provjerenu frizuru čak i u kućnim uslovima. U našem asortimanu ćete pronaći fenove koji nude dugogodišnju pouzdanost i sve nivoe podešavanja koje koriste profesionalci, kao i fenove koji su idealni za pakovanje i putovanja, tako da vam se baš uvijk nađu pri ruci. Efikasnost i prilagodljivost vašim potrebama glavna su odlika Alpha fenova za kosu.

Alpha prese za kosu

Ispravljanje kose je lak zadatak kada imate Alpha prese za kosu koje vam stavljaju na raspolaganje sve prednosti inovativnih tehnologija poput plutajućih ploča i keratinske obloge, kao i veliki broj podešavanja. Ove prese prilagodljive su svim tipovima kose – od tanke i osetljive do kovrdžave i zahtjevne za stilizovanje, uz opcije zaštite kose od oštećenja i mogućnosti preciznog podešavanja temperature.

Alpha stajleri za kosu

Ispravljanje kose je lak zadatak kada imate Alpha prese za kosu koje vam stavljaju na raspolaganje sve prednosti inovativnih tehnologija poput plutajućih ploča i keratinske obloge, kao i veliki broj podešavanja. Ove prese prilagodljive su svim tipovima kose – od tanke i osetljive do kovrdžave i zahtevne za stilizovanje, uz opcije zaštite kose od oštećenja i mogućnosti preciznog podešavanja temperature.

Alpha trimeri za kosu, bradu i tijelo

Trend stilizovanja brade je poslednjih godina iznjedrio potrebu da i muškarci imaju češću potrebu za posjetom frizeru i berberinu. U skladu sa zahtjevima tržišta i potrošača, Alpha trimeri za kosu u svom širokom asortimanu objedinjuju sve potrebe u stilizovanju kose, brade, ali i cijelog tijela, uključujući i osjetljive dijelove lica poput nosa i ušiju. Ekonomična i bezbjedna upotreba Alpha trimera omogućava da sami u svom domu uspješno održavate svoju kosu i bradu i držite pod kontrolom neželjene dlačice. Na raspolaganju su vam trimeri sa više dodataka koji objedinjuju sve funkcije, kao i manji i praktični trimeri za pojedinačne funkcije.

Izvor: https://alphaelectronics.eu/