Cjelodnevno praćenje SpO2

Hronično nisko zasićenje krvi kiseonikom, SpO2, može dovesti do zamora, gubitka pamćenja, pa čak i oštećenja mozga i srca. Iz ovih razloga, uvijek ćete željeti da ostanete u bezbjednoj zoni. HUAWEI Band 6 ima ugrađen sistem detekcije SpO2 koji prati zasićenost Vaše krvi kiseonikom 24/7. Ukoliko padne prenisko, narukvica će vibrirati, tako da Vas podsjeti da pravilno dišete i povratite svoj sklad.

FullView displej

HUAWEI Band 6 ima 1,47-inčni AMOLED FullView displej, sa 148% većom prikaznom površinom, uzanim okvirom i odnosom ekran-tijelo od 64%. Spojite to sa displejem visoke rezolucije 194 x 368 sa 282 PPI i dobili ste zaista impresivan sadržaj za gledanje na Vašoj ruci.

Trajanje baterije do 2 nedelje

Izdržljiva atleta u svijetu narukvica, HUAWEI Band 6 nudi bateriju nevjerovatnog trajanja od 14 dana za standardnu upotrebu, odnosno 10 dana za intenzivnu upotrebu. Kada se baterija isprazni, to nije problem – za samo 5 minuta možete da je napunite koliko je potrebno za dvodnevno korišćenje pomoću magnetnog punjača. Život je prekratak da bi Vam se baterija stalno praznila.

24/7 praćenje pulsa

Praćenje Vašeg pulsa jedna je od najboljih stvari koje možete da uradite za Vašu dobrobiti i zdravlje. TruSeenTM 4.0 tehnologija za praćenje pulsa koristi optičko sočivo i obradu podataka zasnovanu na vještačkoj inteligenciji za precizno praćenje Vašeg pulsa 24 sata na dan. Budite upozoreni čim Vaš puls padne ispod ili skoči preko bezbjednih vrijednosti. Neka zdravo srce bude iznad svega i u centru Vaše pažnje.

Praćenje menstrualnog ciklusa

Sa HUAWEI Band 6 vodite kalendar vašeg menstrualnog ciklusa kojim se lako upravlja. Primajte diskretne, pravovremene podsjetnike kada se približava vrijeme vašeg ciklusa. Brižan, koristan pomoćnik na Vašoj ruci.

Prizovite novog sebe

Aktivirajte vaš dan tako što ćete definisati 3 dnevna cilja za aktivnosti – Koraci, Aktivni sati, i Aktivnosti umjerenog do visokog intenziteta. HUAWEI Band 6 će automatski pratiti napredak koji ostvarujete sa živopisnim, dopadljivim obručima. Primajte motivacione podsjetnike i obavještenja kada ostvarite svoje ciljeve. Uvijek se bolje osjećate kada to zaslužite.

Preuzimanje

Preuzmite Health aplikaciju sa HUAWEI AppGallery i pogledajte kako možete započeti novo poglavlje u svom životu.

Izvor: www.consumer.huawei.com/rs