Da svaka fotka bude epska

Uz profesionalnu kameru Galaxy S21 FE 5G telefona lako stižeš do sadržaja i te kako vrijednog lajka, jer su fotografije i video-snimci nevjerovatno realistični i puni vrhunskih detalja.

Zadnja kamera | 12MPUltraširoka kamera | 12MPŠirokougaona kamera | 8MPTelefoto kamera

Prednja kamera | 32MPSelfi kamera

Izgleda odlično, kao iz foto-studija

Portret režim stavlja fokus na objekat slikanja – za potpuno dočaravanje atmosfere dovoljno je samo još da dodaš efekte i ide pravo na društvene mreže.

Pretvori selfi u umetničko djelo

Bez filtera, bez straha. Uz prednju kameru od 32 MP tvoj selfi je osvajač izazova. Ono najbolje na tebi je naglašeno i dotjerano, pa ćeš se na društvenim mrežama predstaviti u svom najboljem izdanju.

Budi i glumac i režiser istovremeno

Vloguj kao profesionalac. Prebaci se sa jedne kamere na drugu dok snimaš ili zabilježi akciju i svoju reakciju u jednom dahu i dobićeš video materijal koji je odmah spreman za objavljivanje.

Izgledaj sjajno svake večeri

Neka mala osvjetljenost još više istakne tvoj fid – uz prednju kameru od 32 MP koja hvata tvoj najbolji selfi, čak i noću. Propuštanje višestrukih kadrova kroz vještačku inteligenciju izvlači iz njih više boja i detalja, zbog čega u snimcima ima više tebe, a manje šumova.

30X SPACE ZOOM

Zaboravi na daljinu i zumiraj

Uz novi 30X Space Zoom na Galaxy S21 FE 5G telefonu sada možeš tačno uhvatiti odakle je došao taj šut sa zadnjeg reda tribine. A Zoom Lock koji imaš sa strane smanjiće drhtanje snimka dok sve više uveličavaš.

Izvor: www.samsung.com/rs/