U Galaxy S21 FE 5G telefon je ugrađen naš najbrži čip

Procesor koji vrijedno radi i omogućava ti da se igraš do mile volje. Zahvaljujući energetski efikasnoj tehnologiji, ovaj čip je tako brz, moćan i pametan da ti omogućava igranje zahtjevnih igara i multitasking performanse koje ni jedan drugi čip prije toga nije mogao da pruži.

Dobro se kombinuje sa Galaxy Buds2

Zaboravi na praznu bateriju

4500mAh baterija u kombinaciji sa energetski efikasnim ekranom i procesorom obezbjeđuje cjelodnevni rad čak i pri korišćenju 5G mreže, što znači da u jednom dahu možeš da odgledaš više epizoda nego ikada.

Ono što želiš sada je tvoje

HYPERFAST 5G

5G brzine od kojih će ti se zavrtjeti u glavi

Više ne moraš da čekaš da bi gledao omiljene serije ili da objaviš foto i video materijal iz svoje najnovije avanture. Zahvaljujući Hyperfast 5G tehnologiji, za tren oka možeš sa drugima da podijeliš svoje fotke i video snimke.

IP68

Pokvasio ti se telefon? Ne brini

Čuva telefon od prskanja, kapljica i može da izdrži 30 minuta potapanja u vodi do dubine od 1,5 metara.

ŠTITNIK ZA ZAŠTITU OČIJU

Za osjetljive oči

Infinity-O Display tehnologija smanjuje uticaj štetne plave svjetlosti tokom noći i omogućava udobno i dugo gledanje omiljenih serija.

SUPERBRZO PUNJENJE

Za 30 minuta dobijaš više od 50% napunjene baterije

Kada ti je baterija skoro prazna a nemaš vremena da čekaš da se napuni, samo nekoliko minuta punjenja obezbjediće ti nekoliko sati nesmetanog rada telefona.

FUNKCIJA FAST WIRELESS CHARGING

Brzo bežično punjenje 2.0

Bez upotrebe kabla brzo dopuni bateriju. Jednostavno stavi telefon na kompatibilni bežični punjač za brzu dopunu.

BEŽIČNI POWERSHARE

Podijeli svoj punjač, čak i dok ga koristiš

Multitasking se ne odnosi samo na aplikacije. Telefon sada možeš koristiti i da dopuniš svoje slušalice, sat ili čak telefon svog prijatelja.

BEZBJEDNOST

Bezbjednost je postala digitalna

Samsung Knox funkcija obezbjeđuje sveobuhvatnu hardversku i softversku bezbjednost i štiti tvoje podatke u realnom vremenu.

ŠTA JE U KUTIJI

Otpakuj epske moći Fan edicije

Sve što ti treba da svoje strastvene aktivnosti preneseš na sledeći nivo – uređaj, USB-C kabl, igla za otvaranje i vodič za brzo pokretanje – nalazi se u kutiji.

Izvor: www.samsung.com/rs/