Novi oblik kreativnog izražavanja

Tanke ivice smještaju se u simetričan polirani ram i kreiraju jedan ekspanzivan, balansirani ekran. Kao završni detalj, jednobojno kućište kamere okružuje linearni sistem kamera. Tako divno.

Klasične boje bačene su u sjenku


Postani zvanični fotograf grupnog četa

Profesionalna oprema koja staje u jednu ruku. Trostruka zadnja kamera i kamera za selfi opremljene su inovativnim hardverom i softverom uz koje će Galerija brzo biti puna sadržaja vrijednog dijeljenja.

  • 12 MP Ultraširoka kamera od 12 MP širi tvoje vidike
  • 50 MP Masivni senzor širokougaone kamere od 50 MP osvjetljava noć
  • 10 MP Telefoto kamera od 10 MP sa 3x optičkim zumom tvrdi da ništa nije previše daleko
  • 10 MPSelfi kamera od 10 MP zna tvoje dobre strane

Osvijetli svoj noćni život #nightography

Najbolje stvari dešavaju se kada padne mrak. Sačuvaj te momente koristeći bolju, profesionalnu kameru. Veliki senzor piksela uvećava piksele kako bi što više svjetlosti bilo uvučeno, dok staklo za jasnu sliku ublažava blještanje sočiva — a sve to kako bi noćne fotografije i video-zapisi bili jasni kao da su slikani po danu.

Nightography vidi portrete pod novim svjetlom

Napravi portret ili auto-portret i u uslovima slabe osvjetljenosti, koristeći revolucionarna unapređenja zadnje kamere i kamere za selfi. I jedna i druga hvataju više svjetlosti kako bi izvukle nevjerovatne boje i detalje — daju ti priliku da postaneš master Portret režima i kada se svjetla priguše.

Sada ti sve teče glatko

U životu stvari rijetko miruju. Osim tvog videa. Video koji naša profesionalna kamera snimi je jasan i stabilan, i ostaje takav čak i kad moraš da mrdaš.

Kako smo to uspjeli? Korekcioni ugao OIS-a (optičke stabilizacije slike) je poboljšan za 58% i bržim uzorkovanjem pokreta stabilizuje snimak. Svaki tvoj dan može biti spektakularan i pun boja, jer Super HDR ima moć da zarobi boje koje onda nose 64 puta više informacija, čak i kada svjetlost dolazi iz pozadine.

Svaki detalj, sada je samo tvoj

Zgrabi ga slikom. Sigurno ćeš na kraju imati Galeriju punu oštrih fotografija visokog kvaliteta. U okviru ovog senzora visoke rezolucije postoji prilagodljiv piksel, koji u zavisnosti od raspoložive svjetlosti premješta piksele.

Prije nego što pritisneš okidač, uključi popravljač detalja. On će inteligentno popraviti snimak prilagođavajući sijenke i svijetle tačke.

Izvor: www.samsung.com/rs/