Prvi Galaxy S sa ugrađenom S Pen olovkom

S Pen olovka po prvi put stoji u samom S telefonu. Izvuci je iz telefona i piši, crtaj ili upravljaj svojim telefonom. Zbog još bolje latencije, osećaj pisanja u Samsung Notes ovom olovkom je kao po običnom papiru — a na brzinu zapisane ideje kasnije možeš lako pretvoriti u uredan tekst.

Ostavi svoj trag u boji

Uvedi nova modna pravila i predstavi odvažne nijanse bordo i zelene boje. Ili se istakni suptilnošću fantomski bele ili možda fantomski crne boje. Ove sofisticirane i vječno moderne boje naglašavaju svedenost dizajna.

Najbrži Galaxy čip do sada

Čip od 4 nm upravlja svakim segmentom telefona moćima svjetske klase — rezultat su spektakularni noćni snimci, nevjerovatno jasne fotografije u bilo koje doba dana i optimizovan gejming doživljaj koji te vodi do pojbede.

Naš najblistaviji ekran za najblistaviji dan

Dynamic AMOLED 2X ekran sa Vision Booster pojačivačem i nevjerovatnih 1750 nita za blještanje predstavlja pravu noćnu moru. Zahvaljujući prilagodljivoj brzini osvježavanja od 120 Hz koja sliku neprekidno prilagođava da bi prikaz bio optimizovan, svako skrolovanje protiče baš glatko.

Izvor: www.samsung.com/rs/