Sagledaj veću sliku

Zahvaljujući masivnim senzorima i pomjeranju piksela ovaj telefon ima do sada najsavremeniju profesionalnu kameru, zbog čega se može smatrati moćnom profesionalnom opremom upakovanom u ručni uređaj. Noćno snimanje bez narušavanja kvaliteta.

Ostale kamere ostaju u mraku

Preradili smo hardver i softver naše profesionalne kamere i stvorili zvjezdu svih naših inovacija — Noćnograf. Iskoristi ljepotu noćnog prizora, uz senzor za velike piksele koji uz minimalno šuma iskorišćava više svjetlosti i kreira prizor koji podseća na filmski set. S druge strane, staklo i sočiva za super jasnu sliku smanjuju odbljesak i dobijamo jasne, svijetle kadrove.

Nightography, magijom do lepote

Najveći napredak naše video tehnologije do sada. Automatsko podešavanje brzine kadrova detektuje količinu svjetlosti i u slučaju potrebe aktivira onu optimalnu. Uz pratnju procesora od 4 nm i super rješenja za noć koje otklanja šumove iz svakog pojedinačnog kadra, možeš snimati od sumraka do svitanja i uvijek imati iste, zapanjujuće jasne detalje.

Svako svjetlo je dobro svjetlo, ako imaš Nightography

Briljantna AI tehnologija u tamne fotografije i kroz širokougaonu od 108 MP i kroz selfi kameru od 40 MP uvlači više svjetlosti. Super rješenje za noć inteligentno posvjetljuje scenu, pa noć postaje tvoj saveznik u stilizovanju portreta kojima neće faliti nijedan detal

Profesionalni studio u džepu

Govorimo o Pro režimu sledećeg nivoa. Preuzmi Expert RAW i time kontrolu nad snimcima, sačuvaj RAW datoteku direktno u Galeriji. Fino dotjeraj kadrove koje imaš u telefonu ili ih pošalji svom PC računaru ili tabletu i uredi ih na većem ekranu. Ili pošalji RAW datoteku direktno drugim telefonom i sve svoje podijeli s društvom.

Zamisli: naš najveći senzor piksela do sada

Senzor od 108 MP za jednako jasnu sliku i danju i noću. Prije nego što okidač okine, prilagodljiv piksel u pozadini po potrebi aktivira ili režim visoke rezolucije od 108 MP ili onaj velike osetljivosti od 12 MP, kako bi fotografija bila pravilno osvjetljena i jasnija. A zajedno sa inteligentnim popravljačem detalja obrađuje sijenke i jako svijetle tačke i slika dobija na dubini.

100 puta veće. 100 posto spektakularno

Dual Tele Zoom sistem u sebi krije moćan optički zum koji, kako ti zumiraš, prelazi sa 3x na 10x uveličavanje. Nakon toga, uveličavanje preuzimaju revolucionarna dvostruka sočiva i Super rezolucija poboljšana AI tehnologijom sve dok ne budeš 100 puta bliže akciji, a da ne napraviš ni korak.

Izvor: www.samsung.com/rs/