Prostranstvo svemirskih razmjera

Dostupan u tri različita modela tako da ti jedan sigurno savršeno odgovara

Tablet kojim se postavlja novi fantastični standard

S Pen olovka na mjestu za punjenje

Bez obzira na veličinu izabranog tableta, uz uređaj dolazi i najnovija S Pen olovka koja se magnetom čvrsto drži za poleđinu Galaxy Tab S8 serije , gdje se i puni. Piši, skiciraj, žvrljaj ili crtaj i realizuj svoje najluđe ideje pomoću S Pen olovke koja ima izuzetno malu stopu kašnjenja. Uz novu S Pen olovku, alatku sa hiljadu mogućnosti, imaćeš impresivnu kontrolu u rukama.

Kreativnost koja igra na sigurno

Kućište od oklopnog aluminijuma služi kao štitnik od svih mogućih udaraca i padova. Riječ je o našem najtanjem, najvećem i najčvršćem Samsung Galaxy Tab S uređaju koji u jednom tankom dizajnu krije impresivnu izdržljivost i nevjerovatno malu težinu.

Stvaralački prostor

Za sve vrijedno zapisivanja

Samsung Notes je najbrži put da svoje ideje od milion dolara za početak zapišeš. Kod njega je sve lako: napraviti podsjetnik, skicu, crtež – ili pretvoriti rukopis u štampani tekst. Samo neka ti ideje i dalje naviru.

Clip Studio Paint otkriva u tebi skrivenog umjetnika

Voliš da crtaš ili slikaš? Clip Studio Paint je napravljen upravo za kreativce kao što si ti. Uz osjećaj slikanja pravom četkicom možeš oživjeti svoje najmaštovitije kreacije. Uređaji Galaxy Tab S8 i Galaxy S22 serija čekaju tvoj potez, kao platno na štafelaju i bogata paleta boja. Biraj boje na telefonu da ti na paleti ne bi ometale umjetničku viziju.

Izvor: www.samsung.com/rs/