Moda izvan okvira

Napravite pravi modni iskorak uz karakterističan dizajn ruža za usne. Izvrsno izrađeno glatko kućište koje će i vašoj muzici dati prefinjen izgled kakav i zaslužuje.

Posvećene luksuzu

Za dobar izgled potrebna je posvećenost. Kućište od nerđajućeg čelika luksuznog kvaliteta izrađeno je sa 30 složenih procesa dizajna i polirano do ultra-visokog nivoa, stvarajući površinu glatku poput ogledala. Vidite ljepotu koja se ogleda u svakom pogledu.

Zapanjujuće usklađene boje

Prava moda kombinuje ukus i smjelost. Uživajte u klasičnoj kombinaciji crne i zlatne, a kada otvorite uživajte u glamuru crvenih slušalica koje vam oduzimaju dah i u pogledu estetike i u pogledu zvuka.

Miris romantike

Potreban je jedinstven stil da bi se ljepota zaista obuhvatila. HUAWEI FreeBuds Lipstick se isporučuje u elegantnoj kutiji za poklone, kako biste rekreirali te predivne romantične trenutke života i dodali dodir zadovoljstva.

Zvuk visoke rezolucije

Pogađa visoke tonove

Veliki LCP dinamički drajver od 14,3 mm unutar svake slušalice je ono što pomaže HUAWEI FreeBuds Lipstick da postigne izvanredan kvalitet zvuka. Sa frekvencijskim opsegom do 40 kHz, omogućiće vam da iskusite visoke melodije i bogate tonove svih vaših omiljenih melodija

Pojačajmo bas

Bolji bas zahtjeva sopstveni prostor. Svaka slušalica je opremljena vlastitim motorom za unapređenje basa za veće vibracije dijafragme, stvarajući impresivno dubok bas koji zaista možete osjetiti.

Vaš unutrašnji mir muzike

Igrajući vodeću ulogu na polju tehnologije open-fit poništavanja šuma, HUAWEI FreeBuds Lipstick pametno otkriva oblik vašeg unutrašnjeg uha i vaš jedinstveni stil nošenja. Zatim se primjenjuje prilagođeni efekat poništavanja šuma, smanjujući efekat niskofrekventne buke iz okoline sa velikom preciznošću. Otvorite se novom svijetu prijatnog slušanja.

Uvećajte svaku memoriju uz HD snimanje

Kada snimate svoj glas, želite da zvuči što ljepše. Visoka brzina uzorkovanja snimanja od 48 kHz4 prepoznaje svaki aspekt vašeg glasa uz kristalno jasne detalje, dok Voice Mode smanjuje jačinu ometajućih zvukova iz okruženja.

Igrajte pobjedničku igru

Sa potpuno novom tehnologijom audio kodiranja igrica, HUAWEI FreeBuds Lipstick može smanjiti kašnjenje zvuka na neprimjetnih 90 ms na EMUI telefonima, održavajući zvuk u skladu sa radnjom na ekranu. Pretvorite omiljenu igru u multi-senzorni trijumf.

Izvor: https://consumer.huawei.com/rs