Prepoznatljivo lak

Ljepota otkrivena u dvije prepoznatljive boje – Space Gray i najnovija MateBook boja, Spruce Green. Dobijte završnu obradu koju želite i ponesite je sa sobom gdje god da idete, zahvaljujući čvrstom tijelu male težine od 1,43 kg, od legure aluminijuma.

Uživajte u tankim ivicama

Doživite svaku sliku, uživajte u svakom pogledu na 2.5K HUAWEI FullView displeju. Sa odnosom ekrana i tijela od 90%, sa 4 super-uske strane okvira i odnosom širine i visine od 3:2, možete otkriti više od onoga što želite da vidite.

Prema vašem tempu

Stopa osvježavanja od 90 Hz omogućava da stvari teku glatko. Lako se prebacujte između 90 Hz, za unapređeni učinak, i 60 Hz, za duže trajanje baterije, jednostavnim dodirom na tastere Fn + R.

Huawei Share
Novi MateBook, novi prijatelji

MateBook + Monitor

Predstavite svoje MateBook dizajnerske i radne projekte na vrhunskom 4K MateViev ekranu, sa nevjerovatnom paletom boja na bioskopskom nivou.

Radni prostor sa dva ekrana

Otvorite dva programa u isto vreme, jedan se prikazuje na ekranu laptopa HUAWEI MateBook 14s, a drugi na ekranu tableta. Savršen za pravljenje beleški tokom online časa ili video konferencijskog poziva.

Izvor: www.consumer.huawei.com/rs