HUAWEI P smart Z

Sa HUAWEI P smart Z ćete osjetiti zabavu bez limita dok gledate video zapise, igrate igrice ili čitate elektronske knjige, a sve to na ekranu koji skoro da ne sadrži okvir. HUAWEI Ultra FullView displej od 6,59 inča korisniku pruža potpuni pregled ekrana. Pravu moć HUAWEI P smart Z pokazuje novom pop-up kamerom koja će vas ostaviti bez daha…

Napravite nevjerovatan selfi

Sa novim HUAWEI P Smart Z možete napraviti nevjerovatne selfije korištenjem prednje  AI kamere od 16 MP koja korisnicima nudi optimizaciju slike u realnom vremenu u 8 scena i inteligentno podešavanje intenzitet obrade. Vaše selfi fotografije će izgledati nevjerovatno sa novim HUAWEI P Smart Z bez obzira iz kojeg ugla ste slikali. Kada pravite selfije, prednja kamera automatski iskače za 1 sekundu i povlači se nazad kada završite slikanje. Kamera je uvijek dostupna tako da možete praviti selfije uz neprestanu zabavu.

Briljantan 3D portret

Obrada 3D portreta je sada dostupna i na telefonu HUAWEI P smart Z. I prednje i zadnje kamere mogu obraditi vaš portret sa osvetljenjem studijskog kvaliteta, kako biste izgledali najbolje u svakoj situaciji.

Izvor: consumer.huawei.com/rs/