Uroni u nevjerovatnih 6,4 inča Infinity-V ekrana Galaxy A30s. Široka razmjera slike ispunjava tvoj ekran sa sadržajem od ivice do ivice. Gledaj omiljene video materijale, igrice i prenose uživo na slikovitom HD+ Super AMOLED ekranom

Dinamičan model i udoban dizajn

Galaxy A30s ima privlačan izgled i elegantan dizajn. Udoban za držanje i sa glatkim ivicama, savršeno se utapa na tvoj dlan čineći navigaciju po ekranu vrlo jednostavnom. Holografski dizajn ističe se sjajnom dinamički promjenljivom obradom u prizma crnoj, bijeloj, ljubičastoj ili zelenoj boji.

Osjeti moć trostruke kamere

Budite spremni za životne trenutke uz trostruku kameru Galaxy A30s. Zabilježi svakodnevne detalje glavnom kamerom od 25 megapiksela ili predivne predjele sa 8MP 123˚ultra širokom kamerom. Zamuti pozadinu kako bi se istaklo ono što je važno uz 5MP dubinsku kameru.

Dubinska kamera za fokus detalja

Dubinska kamera od 5 megapiksela omogućava ti da kontrolišeš pozadinu prije i nakon slikanja. Fokusiraj se na stvari koje želiš da istakneš, odnosno zamagli ono što ne želiš kako bi tvoje slike izgledale profesionalnije.

Za savršen selfi iz prvog pokušaja

Želiš da tvoji selfiji dobro izgledaju. Za zadivljujući dnevni izgled, prednja kamera od 16 megapiksela telefona Galaxy A30s pruža ti jasne fotografije visoke rezolucije. Uz fokus koji nježno zamagljuje pozadinu, tvoje lice će postati glavna zvijezda. Boje i tehničke karatkeristike https://shop.roaming-electronics.ba/index.php/product/samsung-a30s/

Izvor: www.samsung.com/rs/