Sada je već jasno da HUAWEI P30 jednostavno pomjera granice fotografije. Posmatrajte svijet šire, bliže i svjetlije iz svih uglova. Otkrijte do sada neviđena iznenađenja i pretvorite ih u nezaboravne uspomene. Sa ekranom potpunog prikaza  6’1″ OLED HUAWEI uživaćete u gledanju šireg i boljeg prikaza uz živopisne boje koje sijaju u svakom pogledu.

Osjeti blizinu objekta

zabiljezi-ljepotu-huawei-p30-roaming-electronics1

Sa sistemom trostruke Leica kamere Huawei P30 prilagođava vašu fotografiju tako da možete lakše vidjeti svijet u cjelosti. Ovaj super sistem kamere sa 40 MP super osjetljivom kamerom, 16 MP objektivom ultra širokog ugla i 8 MP telefoto objektivom pružiće vam slobodu i nezaboravne trenutke fotografisanja pogotovo udaljenih objekata. Sa HUAWEI P30 ste bliže stvarima koje volite zahvaljujići 5x hibridnom zumu koji vam omogućava fotografisanje u visokoj rezoluciji i sa detaljima nikada viđenim do sada. Sa ovim telefonom svi objekti su bliže vama.

Za HUAWEI P30 ni mjesec nije daleko

Sa do 30x digitalnim zumom, HUAWEI P30 je spreman da napravi savršenu fotografiju Mjeseca, na kojim će vam svi zavidjeti . HUAWEI P30 specifikacije na https://shop.roaming-electronics.ba/

Izvor: consumer.huawei.com/rs/