Oboji svoj stil

Odaberite boju koja ide uz vaš outfit.

HUAWEI HiPair tehnologija

Sa ugrađenim USB priključkom tip-C sa sopstvenom HUAWEI HiPair tehnologijom, kada su priključene na telefon, HUAWEI FreeLace se mogu upariti odmah i spremne su za povratno punjenje putem telefona u hitnim slučajevima tokom treninga.

Realistično muzičko iskustvo

Opremljene dinamičkom pogonskom jedinicom od 9,2 mm koja povećava zvučno polje. Ultra-tanka TPU dijafragma pruža moćan bas, dok titanijumska oplata donosi melodijalne visoke tonove.

Dugo trajanje baterije

Sa 3C litijumskim baterijama visoke efikasnosti, vaš telefon može služiti kao punjač preko Type-C priključka. Brzo punjenje i vaše muzičko putovanje se može nastaviti.

Memorijski metalni kabl

HUAWEI FreeLace su uvijene u leguru nikla i titanijuma i tečni silicijum kako bi bile glatke i prijatne. Mogu se lako zamotati za kompaktnu prenosivost i neće se zamrsiti.

Smanjenje šuma vjetra za kristalno jasne pozive

Savršena saradnja između dvokanalnog smanjenja buke vjetre i algoritma za uklanjanje šuma Bluetooth-a izoluje vaše razgovore od gužve i žamora u vašem okruženju.

Bez brige

Ove slušalice imaju vodootporan dizajn. Bez obzira na to da li ste oznojeni ili na kiši, sveobuhvatna zaštita omogućava vam da nastavite sa svojim danom.

Izvor: consumer.huawei.com/rs/