Otvorite novi svijet radne površine sa aplikacijom Samsung DeX

Obavljajte više zadataka istovremeno između uređaja kao šef. Povežite svoj „Galaxy“ sa monitorom ili televizorom da biste ga oživjeli na velikom ekranu. Sada, uz samo USB kabl, otključajte mogućnosti telefona na računaru i „Mac“-u preko „Samsung DeX“-a.

Kliknite da biste preuzeli aplikaciju „Samsung DeX“ za korišćenje na PC i „Samsung Dex Mac“ za korištenje na Mac računaru.

Za upotrebu u svakodnevnim zadacima

Pomisli na zadatke koje svakodnevno obavljaš – Samsung DeX ti omogućava da se neometano prebacuješ sa jednog na drugi kako bi istovremeno mogao da obavljaš više operacija.

Poveži se sa timom

Pošalji šefu usred dana izvještaj o tome kako napreduješ ili preko video četa pozovi članove tima da ne propustiš nešto što može uticati na projekte na kojima radiš. Ovo ne samo da će te povezati sa poslom, već će ti omogućiti i neposrednu saradnju sa kolegama koje ti možda nedostaju dok radiš od kuće.

Budi mobilan i sposoban

Trebaće ti uređaj koji je dovoljno moćan da oživi produktivnost kakvu imaš u kancelariji. Priključi svoj telefon Galaxy na alat kao što je Samsung DeX, pomoću koga na telefonu možeš da radiš kao na desktop računaru.

Radi u oblaku

Od ključne važnosti je da od kuće imaš pristup svim podacima, aplikacijama i projektima. Alatka kao što je DeX ti pomaže da tvoj Samsung uređaj bude i telefon i računar, što znači da više ne moraš da brineš koju verziju dokumenta imaš na kom uređaju.

Dva ekrana istovremeno

Unaprijedi doživljaj obavljanja više zadataka. U režimu Samsung DeX možeš pažljivije da gledaš video zapise, umjetnička djela i dokumente na većem ekranu i da istovremeno koristiš svoj telefon u svojstvu telefona. Gledaj filmove na monitoru dok provjeravaš poruke ili odgovaraš na pozive dok pregledaš dokumente ne remeteći fokus. Uz Samsung DeX imaš dva ekrana koja ti omogućavaju da uradiš duplo više.

Donesite „Samsung DeX“ na svoj računar

Samo USB kabl otključava „Samsung DeX“ na vašem računaru. Prevucite i ispustite datoteke sa uređaja na uređaj bez prekida. Koristite miš i tastaturu na vašem računaru ili „Mac“-u.

Izvor: www.samsung.com/rs/