Odgovara vašim ušima, odgovara vašem stilu

Uz oblik koji je ergononski izrađen da odgovara svakom, ove slušalice nude imerzivno akustično iskustvo. Uparite ih sa fleksibilnim silikonskim vrhovima koji dolaze u 4 različite veličine za komforno i bezbedno korišćenje. Bolji oblik, veća udobnost, bolji zvuk.

Aktivno smanjenje šuma

Dok mikrofon okrenut ka spolja detektuje ambijentalnu buku kako bi aktivno odgovorio anti-bukom, mikrofon sa unutrašnje strane reguliše ostatak šuma u ušima. HUAWEI FreeBuds 3i temeljno uklanja buku za vaše imerzivno uživanje.

Čisto uživanje, bez buke

HUAWEI FreeBuds 3i pruža idealan zvuk zbog mogućnosti spuštanja nivoa buke do 32dB1. Slušajte muziku visokog kvaliteta, uz uzbudljive filmske audio efekte i uživajte u omiljenim zvukovima bez smetnji.

Sistem sa tri mikrofona, Neka svijet čuje vaš glas

HUAWEI FreeBuds 3i dolaze sa dva mikrofona okrenuta ka spolja kako bi precizno detektovale vaš glas i izbjegle drugu buku iz okruženja, a treći mikrofon sa unutrašnje strane prima glas koji se prenosi unutar ušiju za dodatno unapređenje kvaliteta poziva. Sve što kažete je jasno bez obzira na buku u vašem okruženju.

Mala veličina, moćan zvuk

HUAWEI FreeBuds 3i dolazi sa osjetljivom dijafragmom koja je pažljivo podešena da pruža autentičan, balansirani zvuk i da sa velikim dinamičkim drajverima od 10 mm omogućava moćan bas. Uz ove slušalice osetićete briljantnost svake note u vašim ušima.

Pop za uparivanje, spreman za pokretanje

Automatski uparite HUAWEI FreeBuds 3i sa iskačućim prozorom kada je kućište za punjenje otvoreno i spremni ste za pokret. Status baterije je takođe vidljiv tokom uparivanja. Odmah uživajte u omiljenoj muzici.

Čita vaše dodire

Sa ugrađenim kapacitativnim senzorima sa obe strane, HUAWEI FreeBuds 3i posjeduju funkcije dodira za preciznu kontrolu koja ignoriše slučajne dodire. Reprodukcija se pauzira kada se slušalice skinu i nastavlja kada se vrate nazad. HUAWEI FreeBuds 3i se sinhronizuju sa svakim vašim pokretom.

Ispunite dan muzikom

Jedno punjenje omogućava do 3,5 sati uživanja u muzici, dok kućište za punjenje omogućava do 14,5 sati baterije koji će ispuniti vaš dan muzičkim užitkom.

Izvor: consumer.huawei.com/rs/