To je Galaxy Note20| 20 Ultra

Kao prvi koji je uspješno iskombinovao olovku sa telefonom, Note uređaj ti sa sobom donosi cijeli svijet na dlanu. Dok se suočavamo sa novom realnošću, javlja se potreba za novom vrstom uređaja. Ovo nije pametan telefon na kakav smo navikli. To je računar koji staje u tvoj džep. To je natprosječan gejming na mobilnom uređaju. To je profesionalna 8K kamera i paket za uređivanje.

To je moćan telefon koji zauvek mijenja način na koji radiš i zabavljaš se.

https://www.youtube.com/watch?v=0h4_sJbnRsI
https://www.youtube.com/watch?v=DWRcNpR6Kdc

Očaravajuća paleta mističnih nijansi koje uspostavljaju nova pravila igre i rada

Minimalistički dizajn odlikuje se metalnim kućištem sa naglaskom na izvanrednim detaljima i skoro nerealnim bojama. Tu je i izdržljivo staklo Corning® Gorilla® Glass Victus™ – dosad najčvršće staklo Gorilla Glass nekog mobilnog telefona. Svaki Galaxy Note20 i Note20 Ultra uređaj kompletiran je odgovarajućom S Pen olovkom.

Dve veličine: veliki i još veći

Oba modela su tako sofisticirana da je nevjerovatno udobno držati ih u ruci. Izaberi ekran od 6.7” na Galaxy Note20 ili onaj od 6.9” na Galaxy Note20 Ultra uređaju. I jedan i drugi pred tebe će raširiti široko polje za rad i masivan ekran za veću zabavu.

Osjećaj kao da pišeš pravom olovkom

S Pen olovka ima revolucionarno nisku stopu kašnjenja, čime pruža nevjerovatno realistično iskustvo. Uz mogućnosti kakve su povezivanje preko Bluetootha, kontrola pokretima i još mnogo toga, ovo je najmoćnija Galaxy olovka.

Od nečitljivih žvrljotina do urednog rukopisa jednim potezom

Ako tvoj rukopis ne prati liniju, jednim dodirom S Pen olovke ona će sve lijepo ispraviti, pa će tvoje bilješke biti čitljive i organizovane. Pored toga, ona može pretvoriti tvoj rukopis u tekst koji možeš iskopirati i nalijepiti. Takve bilješke zatim možeš izvoziti kao PPT ili Word datoteku, koje se lakše dijele.

Sinhronizovan sa OneNote aplikacijom i Outlookom na tvom PC računaru

Ovako jednostavno, a pametno rješenje omogućava ti da uradiš mnogo više nego inače. Ono što zabilježiš u aplikaciji Samsung Notes automatski se prenosi u OneNote na tvom računaru.

* Usluga će počev od novembra 2020. biti dostupna u verzijama OneNote, OneNote za web i OneNote za Windows 10.

* Usluga će počev od novembra 2020. biti dostupna u verziji Outlook za web.

Brzo povezivanje, isto takve performance

Moćan inteligentan procesor unutar Note20 zaslužan je za brzo učitavanje i striming. Kada si u blizini neke pristupne tačke, Wi-Fi 6 će te povezati brzo i bezbjedno, a Wi-Fi optimizator se pobrinuti za malo kašnjenje, kako bi tvoja igra bila tečna isto koliko i video-razgovori.

Sa apsolutno najboljom opremom u rangu profesionalnih fotografa, kamermana i filmskih montažera

Još uvijek neprevaziđeni video-snimci visoke rezolucije dostupni na pametnim telefonima

8K video omogućava snimanje oštrih, nevjerovatno detaljnih zapisa, a profesionalne mogućnosti oslobađaju tvoj kreativni potencijal, pa zapise možeš uređivati direktno u kameri. Snimaj supertečne akcije brzinom od 120 fps ili učini glasove jasnijim uz Bluetooth mikrofon. Završne detalje za uljepšavanje priče možeš odraditi direktno na svom telefonu.

Superbrzo punjenje

Do više od 50% za samo 30 minuta

Kao da nije dovoljno što baterija pouzdano traje cijeli dan, Galaxy Note20 Ultra ti nudi mogućnost da svoju bateriju brzo dopuniš preko Superbrzog punjača od 25 W koji se nalazi u kutiji. I kada se desi da je skoro prazna, to neće trajati dugo.

Moć neposredne blizine

Napredna tehnologija prepoznavanja prostora ima veću preciznost i intuitivnost, čime je dijeljenje fotografija i video-zapisa sa prijateljima jednostavnije i brže. Point to Share ti omogućava da jednostavno usmjeriš svoj telefon ka prijatelju i datoteka će biti podijeljena.

Izvor: www.samsung.com/rs/