Najsavremenije praćenje zdravlja na pametnom satu

Sat koji pazi na tebe. Galaxy Watch3 sat, kao spoj produktivnosti pametnog telefona i vrhunske tehnologije za praćenje zdravlja, je jedan premijum, a klasičan uređaj. Naš do sada najnapredniji Galaxy sat, Galaxy Watch3, omogućava ti da držeći zdravlje u svojim rukama na vrlo jednostavan način organizuješ svoj život i kontrolišeš svoje zdravlje.

Jedini pametan sat koji ima rotirajući prsten velike preciznosti za navigaciju po aplikacijama

Koju god veličinu da izabereš, 45 mm ili 41 mm, sigurno će te oduševiti izgled sata koji vidiš. Elegantan dizajn u mistično crnoj, mistično srebrnoj i mistično bronzanoj boji dodatno je naglašen jedinstvenim rotirajućim prstenom koji odlično izgleda na satu.

Veći displej, a manja težina i debljina, za vrhunsku udobnost

Na većem ekranu ovog sata, uokvirenom diskretnim rotirajućim prstenom, mnogo je lakše vidjeti i fokusirati se na ono što je stvarno važno. Galaxy Watch3 je tanji, manji i za oko 15% lakši, a uz to ga njegov sofisticirani dizajn sa oborenim ivicama čini idealnim za tvoj zglob.

Vrhunski kvalitet svakog detalja, pa i kaiša

Izgled Galaxy Watch3 sata ne bi bio potpun bez premijum kaiša od prave kože. Pažljivom obradom postignut je istrošeni, ali prirodan izgled kože, koja je sa naličja zaštićena od promjena boje.

Sklad ljepote i pameti

Galaxy Watch3 je sat prepoznatljivog izgleda sa velikim izborom lica. Njegovom tankom kućištu odgovaraće koje god lice da izabereš. Sastavi jednu od 40 mogućih kombinacija i vidjećeš mnoštvo potrebnih informacija koje su ti dostupne čim pristupiš svojoj omiljenoj aplikaciji.

Dišite punim plućima uz pomoć mjerača kiseonika

Galaxy Watch3 pomoću crvenih LED i infracrvenih zraka vrši procjenu SpO2 nivoa, tj. zasićenosti tvoje krvi kiseonikom. S obzirom da je saturacija kiseonikom direktno povezana sa fizičkom kondicijom, Galaxy Watch3 sat ti može pomoći da svoje navike učiniš zdravijim.

Daj svoj maksimum i uradi to ponovo

Sa izborom od preko 120 programa kućnih vježbi, Galaxy Watch3 sat i ti možete vježbati u ritmu koji vam najviše odgovara. Tokom samog vježbanja, izaberi vježbu na telefonu, gledaj je na televizoru i vidjećeš svoj puls u realnom vremenu. Ako želiš još precizniju statistiku, stavi Ridge Sport Band kaiš.

Pruži korak

Uz prave savjete o trčanju koje i u pokretu možeš dobiti od Galaxy Watch3 sata, nećeš izgubiti ritam. Unapređeni algoritam za analizu tvog kretanja pomoći će ti da popraviš svoju formu, a da se ne povrijediš. Može se mjeriti čak i maksimalni unos kiseonika i sve to ispratiti na dnevnoj, nedeljnoj i mjesečnoj bazi direktno preko telefona.

Izvor: www.samsung.com/rs/