Neprekinuta nit razgovora

Kada dobiješ novu poruku, Galaxy Watch3 sat ti odmah prikazuje čitavu istoriju razgovora da te podsjeti na ono već rečeno. Bez potrebe da dodatno dodiruješ bilo šta, odmah će ti se prikazati i slike koje će te brzo animirati dok si u pokretu.

Pravi odgovor u pravom trenutku

Održavaj tečnu komunikaciju čak i dok si u pokretu. Do pametnog odgovora Galaxy Watch3 sat dolazi tako što analizira tekstove i slike koje primaš i na osnovu njih ti nudi već spremne odgovore na temu hrane, proslava, selfija i još mnogo toga.

Zabavnije dopisivanje

Sa Bitmoji stikerima počinje potpuno novi način komuniciranja. Personalizuj svoj Bitmoji stiker tako da potpuno liči na tebe, jer ćeš tako svom razgovoru sa prijateljima ili porodicom dati jedan ozbiljno zabavan ton.

Neka se taktovi samo nižu

Tvojoj muzici nema kraja, čak i kada mijenjaš uređaj na kome slušaš. Pusti Spotify na svom Galaxy Note20, a zatim je otvori preko ikonice za aplikaciju Spotify na licu tvog Galaxy Watch3 sata i nastavi da biraš pjesme. A kako bi te muzika potpuno obuzela, jednostavno dodirni i zadrži Galaxy Buds Live slušalice.

Tim sastavljen od aplikacija

Sastavi čitav tim Galaxy aplikacija kako bi ti i tvoj telefon što bolje sarađivali. Pronađi svoj telefon, na satu gledaj slike koje imaš u telefonu, mijenjaj uređaje, biraj svoju muziku i provjeravaj podsjetnik. Sve što ti treba nalazi se na tvom zglobu.

Ostavi telefon kući

Neka nova iskustva lakše se stiču bez telefona o kome moraš da brineš. I bez njega i dalje možeš da telefoniraš, strimuješ i pratiš svoje korake, ali na satu. Odvoji se od svog telefona, ali budi i dalje u toku sa svim važnim stvarima.

Više načina da svoj posao i igru učiniš energičnijim

Jednostavno poveži svoj Galaxy Watch3 sat sa kompatibilnim Galaxy uređajima preko svog Samsung Cloud naloga. Dok si u putu ka poslu ili teretani vrlo je jednostavno preći sa sata na Galaxy Note20 ili sa sata na Galaxy Buds Live slušalice preko Bluetootha.

Izvor: www.samsung.com/rs/