Upoznaj telefon koji mijenja oblik budućnosti. Telefon koji u tvoje ruke stavlja moćne revolucionarne performanse pametnog telefona, sklopivo staklo i bateriju koja traje cijeli dan, prvi takve vrste na svijetu.

Dizajn koji potpuno mijenja oblik budućnosti

Dve bogate i prepoznatljive boje zaštitni su znak budućnosti mobilnih uređaja – mistično crna i mistično bronzana. Izaberi crnu i bićeš uvijek u trendu. Ili bronzanu i svi će te primijetiti.

Sklopljen – potpuno funkcionalan pametan telefon

Kada je sklopljen, Galaxy Z Fold2 je uređaj vrhunske tehnologije sa ekranom od 6,2 inča. Na prostranom ekranu ima više mjesta za zabavu – savršen je za slanje poruka, razgovaranje i igranje.

Rasklopljen – tvoj ogroman prozor u svijet

Ovaj sklopivi ekran od 7,6 inča, napravljen od Samsung ultratankog stakla, prikazaće najraznovrsnije boje zahvaljujući svojoj Dynamic AMOLED 2X tehnologiji. Čak i ako provedeš sate i sate gledajući u ovaj ekran veličine tableta, tvoje oči neće biti umorne, jer je emisija plave svetlosti minimalna.

Kreiran sa nevjerovatnom preciznošću koja omogućava glatko kretanje

Umjetnički dizajniran zglobni prelaz Galaxy Z Fold2 telefona omogućava besprijekorno glatko otvaranje. Skriveni zglobni prelaz je zaista najnapredniji mehanizam sklapanja u tehnologiji sklopivih telefona.

Pronađi svoj ugao

Flex režim ti omogućava da svoj Galaxy Z Fold2 telefon rasklopiš i držiš pod uglom koji ti odgovara – ili da ga uopšte ne držiš. Samo ga postavi u Flex režim na glavnom ekranu i preko aplikacije Google Duo vodi video-razgovor sa slobodnim rukama. Ili pređi na spoljašnji ekran i komotno prati svoju omiljenu seriju.

* Slike su simulirane u ilustrativne svrhe. * Google Duo je zaštitni znak kompanije Google LLC.

Potpuno nov način da se zabaviš

Fotografiši i snimaj video-zapise pod uglom koji kod drugih telefona nije moguć bez potezanja dodatne opreme. Flex režim zajedno sa automatskim odsjecanjem slike omogućava kreiranje vloga bez ruku, tokom koga ostaješ u centru pažnje.

Neprekinuta nit rasklapanja

Otvori neku aplikaciju na spoljašnjem ekranu, zatim otvori telefon i vidjećeš je na većem ekranu sa prilagođenim korisničkim interfejsom. Dva ekrana funkcionišu potpuno uigrano i omogućavaju rad aplikacija bez prekidanja.

Aplikacije koje se prilagođavaju većem prikazu

Aplikacije su optimizovane za prikaz na glavnom ekranu. Telefon možeš slobodno da rasklopiš, a korisnički interfejs će se sâm neprimjetno prilagoditi. Uz to, možeš izabrati prikaz u kome je vidljiva veća količina sadržaja na jednom ekranu.

U korak sa tobom do samog cilja

Zahvaljujući unapređenom izgledu multiaktivnog prozora i kontinuiranom radu aplikacija, sada možeš raditi istovremeno u okviru dvije aplikacije na spoljašnjem ekranu, prebaciti se na glavni ekran, otvoriti i treću aplikaciju uz opciju za dijeljenje ekrana i onda samo dodirnuti da nastaviš da radiš ili se igraš tamo gdje treba.

Rasklopi ga i imaćeš potpuno drugačije gejming iskustvo

Iskoristi prednosti brzog odziva i tečne akcije na glavnom ekranu od 120 Hz. Ili prikači svoj Bluetooth džojstik i Galaxy Buds Live slušalice i uz poboljšanu stopu kašnjenja igraj u realnom vremenu.

Izvor: www.samsung.com/rs/