Dvostruka baterija stvorena je da traje čitav dan

Baterija koja mijenja samu njihovu suštinu je ponovo ovdje, za cjelodnevno napajanje pomoću dvostrukog sistema. Dugotrajna baterija kapaciteta 4500 mAh (tipično) kombinuje energiju iz dvije baterije. Galaxy Z Fold2, zahvaljujući svojoj unapređenoj vještačkoj inteligenciji, tokom cijelog dana pazi na potrošnju energije, kako bi je bilo dovoljno u trenutku kad ti najviše treba.

Tvoj pogled na svijet je upravo postao zanimljiv

Provjeri još jednom svoj savršeni snimak prije nego što ga napraviš

Dok je Galaxy Z Fold2 telefon rasklopljen, možeš koristiti oba ekrana. Tako će svi biti zadovoljni svojim izgledom prije nego što dodirneš okidač. Podesi sliku na glavnom ekranu, a prikaz na spoljašnjem ekranu omogućiće tvojim prijateljima da poprave svoju pozu prije nego što slika bude gotova.

Ti si u centru pažnje

Sad je fokus na nivou video-kamere dostupan i na jednom revolucionarnom pametnom telefonu. Dodirni ikonu za automatsko odsecanje i ova kamera će pratiti tebe ili ono što želiš da snimiš, tako da uvijek budete u fokusu. A kada se u kadru pojavi više ljudi, ona se širi kako bi se svi smjestili u jednu sliku, a zatim ponovo skuplja kada oni odu.

Dva ekrana neprimetno spojena u jedan

Sklopljen Galaxy Z Fold2 telefon ponaša se isto kao i svaki drugi pametan telefon. Ali kada poželiš malo luksuzniji prostor za rad, rasklopljen telefon ti na svom ekranu nudi grandioznu sliku.

Radi dvije ili čak tri stvari istovremeno

Otvori dvije aplikacije na spoljašnjem ekranu ili iskoristi prednosti koje donosi glavni ekran veličine tableta, otvarajući odjednom tri aplikacije. Istovremeno možeš otvoriti čak dva prozora jedne iste aplikacije, a zatim po potrebi i onako kako ti odgovara podešavati njihovu veličinu.

Jedan dodir, a tri aplikacije

Poveži tri aplikacije koje najčešće koristiš zajedno i pokreći ih istovremeno sa ivičnog panela. Uparivanje aplikacija ti od sada omogućava da povežeš i istovremeno otvaraš čak tri aplikacije i memorišeš njihov raspored kako bi se svaki put otvorile na potpuno isti način.

Jednostavno, ali za mobilne uređaje revolucionarno rješenje

Nema više potrebe za komplikovanim šetanjem između aplikacija kako bi se neki sadržaj prebacio iz jedne u drugu. Dok obavljaš više radnji istovremeno na spoljašnjem ili glavnom ekranu, samo prstom prevuci i pusti sadržaj koji ti je potreban.

Izvor: www.samsung.com/rs/