Jedan snimak je dovoljan za sve

Bez obzira da li koristiš selfi ili zadnju kameru, napredna vještačka inteligencija omogućava snimanje od nekoliko sekundi. Nakon toga iz snimka se izvlače najraznovrsniji formati, uključujući i portrete sa veselim bojama u pozadini i razni filtrirani snimci. Ova kamera će, pored toga, predložiti i najbolji mogući snimak.

Više ništa neće nestati u mraku

Sa većim pikselima i poboljšanom vještačkom inteligencijom, Galaxy Z Fold2 s lakoćom snima i pri maloj količini svjetlosti i u mraku. Izvuci iz mraka i najmanji trag boje koje će sliku učiniti jasnom – sklapajući čudesnu fotografiju od mnoštva snimljenih frejmova. Flex režim ti pruža mogućnost da, osim toga, postigneš veliku stabilnost tokom snimanja pri dugoj ekspoziciji, bez potrebe za dodatnom opremom.

Tri zadnje kamere proširuju tvoje vidike i čine stvari jasnijim

Snimaj široko uz ultraširoku kameru od 12 MP. Posvijetli snimke sa malo svjetlosti uz širokougaonu kameru od 12 MP i približi se još više uz pomoć telefoto kamere od 12 MP.

Pogledaj i podijeli i prije nego što slikaš

Podesi snimak na glavnom ekranu, jer tada i prije nego što konačno pritisneš dugme za fotografisanje osoba sa druge strane blende može popraviti svoje držanje gledajući se na spoljašnjem ekranu.

Podigni svoj selfi na novi nivo

Podigni kvalitet svog selfija slikajući se zadnjom kamerom. Dok je telefon rasklopljen okreni kameru ka sebi dodirujući dugme za aktiviranje zadnje kamere na spoljašnjem ekranu, a zatim pregledaj svoju fotografiju na njemu i dodirni dugme za slikanje.

Pogledaj dobro veću sliku odmah nakon što je slikana

Sklopi telefon kako bi se aktivirao Flex režim ili uključi režim za pregled snimka na kameri i gledaj kako se ekran transformiše. Ne samo da ćeš imati uvid u tek nastalu sliku, već ćeš na njenom velikom prikazu provjeriti kako je ispalo i ponoviti ako bude trebalo.

Kamera koja te prati u stopu

Kamera Galaxy Z Fold2 telefona sada ima fokus na nivou pravih video-kamera. Automatsko opsjecanje slike prilagođava centar i fokus, kamera se širi ili skuplja zavisno od broja ljudi koji ulaze u kadar. A kada pred sobom ima samo jednu osobu, ona se kreće zajedno sa njom.

Izvor: www.samsung.com/rs/