Mini veličina, moderan izgled

Ovalno kućište za punjenje je kompaktno i osvježavajuće originalnog dizajna, prijatno na dodir, tako da se sa njim osjećate potpuno sinhronizovano. Kompaktna, zaobljena krivina i visoko polirana završna obrada slušalica daju Vam savremen, drugačiji izgled. Keramička bijela, karbon crna ili crvena boja – za dinamičan stil Vaših dana i noći.

Udobnost 24 / 7

HUAWEI FreeBuds 4i slušalice su ergonomski oblikovane tako da stoje stabilno i prijatno. Super lake slušalice radikalno smanjuju pritisak koji osećate, čak i nakon dugih sati slušanja. Nosite ih cijeli dan u apsolutnoj udobnosti.

Slušajte šta želite

Senzori u HUAWEI FreeBuds 4i slušalicama aktivno detektuju i smanjuju šum iz okruženja. Gdje god da idete, uvijek možete slušati muziku koju volite.

Sistem sa dva mikrofona

Dolazi sa prorezanim kanalom radi efikasnog smanjenja šuma vjetra spolja. Ekskluzivna tehnologija prostornog filtriranja, u spoju sa AI tehnologijom smanjenja šuma, još preciznije prenosi Vaš glas čak i na prometnim mjestima. Čujte druge i neka Vas drugi čuju glasno i jasno prilikom svakog poziva.

Besprijekorna komunikacija sa slušalicama na ušima

Ne morate da skidate slušalice kako biste čuli zvuke iz okruženja komunicirali sa drugim ljudima. Samo pritisnite i držite slušalicu kako biste se prebacili na Awareness režim.

Cijelog dana, muzika sve vrijeme

HUAWEI FreeBuds 4i imaju izvanrednu izdržljivost. Kada su potpuno napunjene, omogućavaju 10 sati kontinuirane reprodukcije muzičkih sadržaja. Dok, zahvaljujući vodećoj tehnologiji brzog punjenja nakon samo 10 minuta punjenja, možete da uživate u 4 sata muzike – savršeno za situacije kada ste u žurbi.

Kristalno jasan zvuk koji će Vas oduvati

10-milimetarska zavojnica i osjetljiva membrana od kompozitnih polimera omogućavaju Vam da čujete bogate instrumentalne harmonije, jasne glasove, moćan bas, kao i fino balansiran zvuk. Dopustite da Vas impersionira raspon emocija koje ove male slušalice mogu da izazovu.

Pobjeđujte gdje god da idete

Audio i video sadržaji Vaše omiljene igrice su uvijek sinhronizovani, sa niskom latentnošću, što Vas čini spremnijim za pobjedu. Bitka se vodi gdje god da idete!

Otvorite, povežite

Samo otvorite kućište za punjenje i pojaviće se iskačuće obaveštenje da je potrebno da izvršite uparivanje sa HUAWEI FreeBuds 4i slušalicama. Uparite jednom a nakon toga će se slušalice automatski povezivati sa Vašim telefonom ili tabletom kad god otvorite kućište za punjenje.

Precizno osećaju Vaš dodir

Obe slušalice posjeduju ugrađene kapacitivne senzore za intuitivnu kontrolu dodira, podržane naprednim algoritmom za precizniji odgovor. Reprodukujte muzičke sadržaje, vršite pozive i smanjite šum sa nekoliko jednostavnih poteza.

Izvor: www.consumer.huawei.com/rs