Najnapredniji Galaxy tablet mijenja način na koji radiš i zabavljaš se

Upoznaj Galaxy Tab S7 i S7+. Radi i zabavljaj se na ultraglatkom ekranu od 120 Hz koji pokreće skup najmoćnijih čipova. Tastatura ti pruža mogućnost da radiš kao na pravom PC računaru, a S Pen olovka brzog odziva je uvijek tu, nadohvat ruke. Zadivljujuće iskustvo tableta mijenja način na koji radiš i zabavljaš se

Tako tečno da moraš da se uvjeriš svojim očima

Pri stopi osvježavanja ekrana od 120 Hz, ekran gotovo trenutno reaguje na ono što se prikazuje. Dok gledaš ili skroluješ, ovaj ekran vrši inteligentno podešavanje datog sadržaja, štedeći bateriju pritom.

Nema više crnih šipki. Pogled širok i velik.

Uživajte u pogledu bioskopskog kvaliteta koji ispunjava ekran.
Ekspanzivni ekran na Galaki Tab S7 i S7 + ima širok aspekt odnos koji eliminiše crne trake. Uživajte u filmovima uz uživanje Omjer 16:10 pruža manje vizuelnih prekida od većine tableta sa Ekran omjera 4: 3.

Najbrži procesor do sada u Galaxy porodici

Qualcomm Snapdragon 865 Plus Mobile Platform je potpuna inovacija u tehnologiji procesora. Intuitivni i inteligentni čipset, osim što je ekstremno brz i moćan, odlikuje se minimalnim lagom koji omogućava besprijekorno procesuiranje zahtjevnih igara i tečan multitasking. Njegova snaga ti je na raspolaganju kad god poželiš.

Više od 100 Xbox igara bez preuzimanja

Pristupi Xbox igrama i igraj čim to poželiš Pronađi svoje omiljene igre kao što su Minecraft Dungeons, Gears 5, Sea of Thieves, Halo i još mnogo njih sa clouda. 100+ Xbox igara na toliko mnogo novih mjesta.

Inteligentna baterija sa energijom koja traje

Snaga koja ti omogućava da uradiš više, a brže. Osim što ima dug vijek trajanja, najveća baterija na jednom Galaxy tabletu napravljena je tako da može da te prati tokom cijelog dana. Čak i nakon toga, ne moraš da se isključiš. Dopuni je preko superbrzog punjača od 45 W i nastavi dalje. 

Olovka je obuhvaćena

Zašto potrošiti više? S Pen olovka je spakovana zajedno sa tvojim novim tabletom. Svaki Galaxy Tab S7 i S7+ u svojoj kutiji krije i ovu višenamjensku alatku. Tako od prvog dana možeš praviti biljeleške, crtati svoja remek-djela i izdavati komande zahvaljujući funkciji Air Actions.

Probudi kreativnost u sebi uz program Clip Studio Paint

S Pen olovka zajedno sa Clip Studio Paint programom učiniće da sve tvoje vizije postanu stvarnost. Pravi ilustracije i stripove uz podršku uređivača sličica, olovke sa mastilom i još puno alatki. Prva Android verzija ove aplikacije je već instalirana na Galaxy Tab S7 i S7+ i tvoja je tokom narednih 6 mjeseci potpuno besplatno. Vrijeme je za kreativno stvaralaštvo na akademskom nivou.

Prebaci u Office aplikacije

Samsung Notes možeš dijeliti u više različitih formata. Sem toga, možeš ih izvoziti u Microsoft Word ili u PowerPoint kako bi ih podijelio sa nekim.

Ležernost do 165°

I od 165° nazad. Tvoja sloboda koju ti nikad nijedan tablet nije pružio. Zglob futrole sa tastaturom omogućava slobodno zaustavljanje u položaju koji ti najviše odgovara za slanje imejlova, bavljenje blogom ili učenje, uostalom šta god ti padne na pamet.

Izvor: www.samsung.com/rs/