Mnogo manje ivica, mnogo više prostora

Proširi svoje poglede na Infinity-V ekranu od 6,5 inča Galaxy A02s uređaja i shvatićeš kako je moguće na manjem ekranu dobiti više. Zahvaljujući HD+ tehnologiji sve ono što svakodnevno pratiš na ovom ekranu izgleda najbolje moguće – oštro, jasno i čisto.

Ne samo da dobro izgleda već je i vrlo prijatan

Galaxy A02s uređaj predstavlja kombinaciju minimalističkog dizajna i klasičnih boja. Zbog glatkih bočnih prelaza veoma je udoban za držanje, uz inače jednostavnu navigaciju po ekranu. Moderna mat površina, elegantna i bez sjaja, postoji u crnoj, bijeloj, crvenoj i plavoj boji.

Više načina za snimanje uz trostruku kameru

Uhvati nezaboravne trenutke pune jasnih detalja uz Glavnu kameru od 13 MP. Prilagodi fokus uz Dubinsku kameru ili se približi do najmanjeg detalja uz Makro kameru.

Makro kamera obraća pažnju na svaki detalj

Priđi skroz blizu uz Makro kameru od 2 MP jer ćeš tako otkriti sitne detalje koji bi ti inače promakli. Ova kamera tvojim slikama dodaje prirodni Bokeh efekat, postavljajući na taj način tvoj objekat snimanja u prvi plan.

Uz Dubinsku kameru fokus se pomjera u prvi plan

Dubinska kamera od 2 MP omogućava ti da podešavaš dubinu polja na svojim fotografijama. Zamućenost pozadine iza subjekta fotografisanja se može vrlo fino podesiti jednim dodirom, čime se dobijaju portret fotografije visokog kvaliteta koje se zaista ističu.

Prednja kamera za selfi koji vrijedi dijeliti

Uz Prednju kameru od 5 MP i Live Focus Galaxy A02s uređaja na tvojoj selfi fotografiji ima više tebe, a manje pozadine.

Moć koja te pokreće

Iskoristi dan uz bateriju koja te neće sputavati. Baterija kapaciteta 5000 mAH (tipična) omogućava ti da ne prestaješ da radiš satima. Uz prilagodljivo brzo punjenje od 15 W, Galaxy A02s brzo nadoknađuje izgubljenu snagu.

Omogući sebi više prostora za igrice

Galaxy A02s ima osmojezgrenu snagu procesora i do 2GB/3GB/4GB RAM memorije za brze i efikasne performanse pri izvođenju raznih zadataka. Uživaj u 32GB/64GB internog skladišta ili ga dodatno uvećaj uz MicroSD karticu od 1 TB.

Napravljena za fokusiranje uz One UI Core

One UI Core pomaže ti da se fokusiraš na ono što ti je stvarno važno. Hardver i softver rade zajedno kako bi se do sadržaja i funkcija došlo laganim prevlačenjem prsta. Koristi Režim za mrak za udoban doživljaj u mraku, a uz jasan i intuitivan vizuelni pregled telefon ćeš koristiti kao da si rođen sa njim.

Fenomenalno Android™ iskustvo, uvijek

Skini najnovije Google aplikacije za Android OS koji tvoj Galaxy A02s podržava.

Tebi na usluzi uvijek, svuda, u bilo kom trenutku

Uživaj u spokoju koji dobijaš kada odlučiš da kupiš Galaxy pametan telefon. Interaktivna dijagnostika i optimizacija aplikacije Samsung Members olakšava poboljšanje performansi tvog uređaja, dok ti naš korisnički servis pomaže da riješiš probleme kada ti je potrebna dodatna pomoć.

Izvor: www.samsung.com/rs/